031 481 912 031 737 972 info@cebelarstvoferencak.si

Čebelarstvo Ferenčak, Cesta bratov Cerjakov 26, 8250 Brežice

O nas

Rok Ferenčak

Čebelarstvo Ferenčak je podjetje, ki temelji na ljubezni do narave, solidarnosti in stremljenju h kvaliteti. Zametki segajo že pred drugo svetovno vojno, ko so čebelarili naši pradedje, nato pa je naš ata Jože navdušil in spodbudil najmlajšega izmed bratov – Roka –, ki se je leta 2000, star samo 10 let, začel ljubiteljsko ukvarjati s čebelarstvom. 

Ferencak_01.jpg

Svojo ljubezen do čebelarstva je sčasoma prenesel na vso družino in med vse nesebično delil svoje znanje in izkušnje. Med leti 2013 in 2018 je skrb za naše čebele prevzel brat Marko, ki se je 5 let profesionalno ukvarjal izključno s pridobivanjem medu ter v tem času obseg panjev in čebel potrojil. V času njegovega čebelarjenja se je vzpostavila nova grafična podoba Čebelarstva Ferenčak, poleg prodaje medu pa je dodal še medeni liker, apivital, propolis ter ostale medene izdelke. Brez medsebojne pomoči, ko je bilo dela s čebelami in medom največ, seveda ni šlo, zato smo vsi Ferenčakovi vedno stopili skupaj in si medsebojno pomagali. Konec leta 2018 je čebelarstvo ponovno prešlo na celotno družino Ferenčak, ki se je medtem močno povečala – vsem bratom in sestri so se pridružile žene, čebelarski podmladek pa trenutno šteje tudi že 12 članov.

Ferencak_24.jpg

Bolj kot kvantiteta je pomembna kvaliteta. To je eno od osnovnih pravil, ki se ga držimo že od vsega začetka. Z dvema tovornjakoma pasemo čebele na lokacijah v osrčju neokrnjene narave, kjer ni negativnih človeških vplivov, in izključno na področju Slovenije.

Kontakt

Pri Čebelarstvu Ferenčak smo mnenja, da gredo znanje, tradicija in ljubezen do narave odlično skupaj, da se dopolnjujejo in nadgrajujejo. Prepričani smo, da lahko samo tako izkazujemo odgovoren odnos do narave in hkrati našim strankam nudimo najbolj kvaliteten med. 

Darila

Da smo na pravi poti, potrjujejo priznanja in medalje, ki smo jih dobili na tekmovanjih. Še posebej pa smo veseli, da so navdušeni naši prijatelji in stranke, ki se vračajo iz leta v leto in s katerimi smo v zelo dobrih odnosih.

Vabimo Vas, da postanete del naše zgodbe in sami poskusite najslajše darilo narave ...

Kozarček medu!

E-novice

Pošljite povpraševanje

Izpolnite obrazec za povpraševanje in nam pišite v zvezi s produkti, ki vas zanimajo.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Opozorilo: Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

Uradni podatki

Jože Ferenčak s.p.
Cesta bratov Cerjakov 26
8250 Brežice
ID za DDV: SI68102917

Stopite v stik

Čebelarstvo Ferenčak

Modri

Cert ID: 0025/00025

DominoCert Certifikat digitalne odličnosti
Jože Ferenčak s.p.
Matična številka: 6755526000